dr Dorian Nowacki
doktor nauk medycznych, dietetyk kliniczny, psychodietetyk
Założyciel Health Inn Med, absolwent kilku uczelni wyższych między innymi Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu oraz prestiżowego rządowego programu Top500innovators.
Obecnie w Health Inn Med oraz jako adiunkt w Katedrze Żywienia Człowieka Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zajmuje się Dietetyką osób dorosłych, Psychodietetyką oraz Innowacyjnym Żywieniem Medycznym.
Doświadczenie zdobywał między innymi na Uniwersytecie Oxfordzkim, Uniwersytecie Cambridge, Uniwersytecie Tor Vergata w Rzymie oraz na Uniwersytecie Tel Awiwu w Izraelu.
Współtwórca patentów medycznych oraz współautor licznych publikacji medycznych o zasięgu międzynarodowym
Więcej O MNIEUMÓW WIZYTĘKontakt:
dorian.nowacki@healthinnmed.pl
WhatsApp
mgr Anna Wójcik
dietetyk, psychodietetyk
Absolwentka wydziału Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Ukończyła studia na kierunku Dietetyka i Żywienie Człowieka oraz Psychodietetyka.
Na co dzień zajmuje się promocją oraz szerzeniem wiedzy na temat zdrowego stylu życia.
Liczne sukcesy w pracy z Pacjentem są wynikiem jej holistycznego podejścia do zdrowia i odżywiania bowiem w praktyce wykorzystuje wiedzę z dziedziny dietetyki, jak i psychologii.
Więcej O MNIEUMÓW WIZYTĘKontakt:
Absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego na kierunku Dietetyka oraz studiów podyplomowych na kierunku Psychodietetyka w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej we Wrocławiu (obecnie Uniwersytet SWPS).
Zajmuje się żywieniem dzieci i dorosłych w: otyłości, chorobach układu krążenia, nieswoistych chorobach zapalnych jelit, cukrzycy, nowotworach, alergiach pokarmowych i chorobach rzadkich.
Obecnie w trakcie studiów doktorskich w Katedrze Żywienia Człowieka Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Ponadto uczestniczka licznych krajowych i zagranicznych szkoleń oraz konferencji poświęconych żywieniu klinicznemu.
UMÓW WIZYTĘKontakt:
Absolwent Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Ukończył studia na kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka.
Pasjonat sztuki kulinarnej, trzymający rękę na pulsie aktualnych badań naukowych z zakresu medycyny, technologii żywności i psychologii.
W pracy z pacjentami stawia na zmianę nawyków żywieniowych poprzez coaching dietetyczny oraz możliwość wyboru diety na zasadach „Food Plan” – pozwalającej na samodzielne wybory żywieniowe w indywidualnym jadłospisie.
Prowadzi konsultacje w różnych językach, w tym w językach ukraińskim i angielskim.
UMÓW WIZYTĘKontakt
WhatsApp